Bezoekers hebben het meeste vertrouwen in Google reviews!

4xSAFE met Google reviews

Naast het logo van 4xSAFE kun je een Google reviews module bestellen voor je website. Het grote voordeel van Google reviews ten opzichte van een eigen review module is dat deze altijd beschikbaar blijven. Mocht je later besluiten om toch voor een ander keurmerk te kiezen, dan blijven je reviews bij Google gewoon bestaan. Wel zo eerlijk! Daarnaast verbeter je met Google reviews je vindbaarheid.

Google reviews
Google reviews

Waarom een module voor Google reviews?

Het tonen van live Google reviews op je website is niet eenvoudig. Zo moet je een plugin installeren die betaalt moet worden en deze moet aan je Google account worden gekoppeld via een API. 4xSAFE heeft dit heel eenvoudig voor je gemaakt met een simpele html code.

Aanpasbare Google review applicatie

Je krijgt van ons een code die je eenvoudig in je website kunt plakken. Het werkt heel simpel en toont alle reviews die je wilt of een gedeelte van de Google reviews. Bijvoorbeeld alleen de 4 en 5 sterren reviews. Het aantal sterren en gemiddelde cijfer blijft wel altijd zichtbaar.

Google reviews aanpasbaar
Google reviews en 4xsafe

Google Reviews toonbaar op meerdere manieren

Wij bieden meerdere manieren om Google reviews te tonen. Dit kan door een stilstaande review score waar je bezoekers op kunnen klikken. Na het klikken zien  ze meerdere reviews aan de zijkant van je website. Een andere mogelijkheid is door middel van een “floatingmodule” deze zie je rechts van deze pagina en blijft staan tijdens het scrollen. Ook hier kunnen je bezoeker op klikken.

Vaste module in gewenste kleur

Als de code eenmaal in de website staat kunnen wij de kleur achteraf op ieder moment nog aanpassen zodat de module past bij je huisstijl.

Dit is een module die vast blijft staan. Bijvoorbeeld in de header (bovenkant) van je website, of in de footer (onderkant) van de website. Als je op de module klikt zie je meerdere reviews openen aan de zijkant van de website.

Floatingmodule in gewenste kleur

Dit is een module die blijft staan tijdens het scrollen van een pagina en daardoor altijd in het zicht blijft. Als je op de module klikt zie je meerdere reviews openen aan de zijkant van je website.

4xSAFE is het snelst groeiende keurmerk van Nederland!

Welkom bij de club Jacco Rodenburg

uwslager-logo-gloed

Jacco Rodenburg

Middenburcht 15

Vleuten

SSL verbinding

KVK nummer

N.A.W. gegevens

Contactgegevens

Welkom bij de club 123Cosmetica

cropped-123cosmetica.nl_-1

123Cosmetica

Kanaalstraat 262b

Lisse

SSL verbinding

KVK nummer

N.A.W. gegevens

Contactgegevens

Welkom bij de club Keurslager Henk bating

unnamed

Keurslager Henk bating

Scharmbarg 119

Assen

SSL verbinding

KVK nummer

N.A.W. gegevens

Contactgegevens

Welkom bij de club Van Dongen, Uw poelier

Dongen_lijn_150

Van Dongen, Uw poelier

Blokhuis 14a

Lisse

SSL verbinding

KVK nummer

N.A.W. gegevens

Contactgegevens