Zoekt u een webshop keurmerk voor uw online winkel?

Webshop keurmerk 4xsafe

Een keurmerk voor uw webshop kan een goede toevoeging zijn voor de betrouwbaarheid ban uw webshop. U geeft hiermee vertrouwen aan nieuwe bezoekers die uw webwinkel nog niet kennen. Uw bezoekers kunnen controleren of u ook echt aangesloten bent bij het webshop keurmerk door op het logo te klikken. Maak van nieuwe klanten kopers en bied ze deze zekerheid aan op uw online webshop.

Online webwinkel

Wij controleren webshops voor een keurmerk

Webshop keurmerk 4xSAFE voor uw nieuwe online winkel. Iedere jaar komen er in Nederland honderden webshops bij. Gelukkig zijn de meeste webshops uiterst betrouwbaar en voorzien van een Keurmerk. Maar hoe weet u dat als u een webshop voor het eerst bezoekt? Wij controleren dat voor u! Ziet u een webshop met het 4xSAFE logo Mijn webshop aanmelden, dan weet u zeker dat u veilig kunt bestellen! Bekijk een webwinkel met het keurmerk webshop 4xSAFE.

Webshop keurmerk 4xsafe

Geef uw bezoeker zekerheid van een webshop keurmerk

Een klant die al langer producten online besteld in uw webshop zal niet twijfelen of de bestelde producten op tijd worden geleverd, dat weten ze uit ervaring. Maar juist nieuwe bezoeker ook koper laten worden op uw webshop is de uitdaging van deze tijd. Er zijn zoveel webshops als winkels in een drukke winkelstraat, maar hoe weet uw klant dat u betrouwbaar bent. 4xSAFE.nl laat zien dat uw webwinkel is gecontroleerd!

4xSAFE met Google review, een betrouwbaar keurmerk voor uw webshop

Naast het logo van 4xSAFE kunnen wij u Google review aanbieden. Het grote voordeel van Google reviews ten opzichte van een eigen review module is dat deze reviews altijd beschikbaar blijven. Mocht u later besluiten om toch voor een ander keurmerk te kiezen, dan blijven uw reviews bij Google gewoon bestaan. Wel zo eerlijk! Daarnaast verbetert u met Google reviews uw vindbaarheid.

4xSAFE met Google review

Alles is oké

De webshop die u bezoekt is door ons gecontroleerd op vier belangrijke punten.

SSL verbinding

De webshop is door ons gecontroleerd op een veilige verbinding.

1

KVK

De webshop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

2

N.A.W. gegevens

Alle n.a.w. gegevens zijn door ons gecontroleerd.

3

Contactgegevens

De webshop is per mail en/of telefoon bereikbaar.

4